Home / atiehilmi / #tweetseram : "MEMANG ADA STUDENT BUNUH DIRI.."

#tweetseram : "MEMANG ADA STUDENT BUNUH DIRI.."

like seriously ?? fuff– berpeluh gak a kakak baca kisah ni.. tapi kakak tobat dah la nak baca cerita seram tengah tengah malam.. walaupun feel dia lebih sikit tapi memang boleh kena batu karang tau.. ye la.. nak terkencing tapi ngko tahan sampai ke pagi.. hahaha~ 
kisah seram kat asrama memang tak pernah habis.. kan ? dulu masa kakak belajar kat sebuah kolej kat Melaka pun macam tu jugak.. cumanya.. tak berani nak ulas sebab bukan kakak yang diganggu sebaliknya rakan sebilik kakak..

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau