Home / azhafizah / Tak Serik Beli Pokok Bunga Kalanchoe Blossfeldiana

Tak Serik Beli Pokok Bunga Kalanchoe Blossfeldiana

Tercuti pula semalam tanpa update sebarang entri. Sibuk dengan menyiapkan kerja design, kerja rumah dan kerja mengurangkan label-label yang ada dalam blog. Dua hari Fiza bertungkus lumus buang label yang tak perlu, cuma buat general label untuk setiap entri. Lega dah nampak sikit label-label yang ada. Sedap mata memandang bila keluar kat sitemap tu. Sitemap pun nampak lebih ringkas dan lebih cantik dengan setiap label yang ada. Phew~ berbaloi usaha dua hari tu.
Hari ni baru ada masa untuk…

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau
Close