Home / busyratakiyudin / BEAUTY REVIEW | SEP GREEN TEA JEJU MASK

BEAUTY REVIEW | SEP GREEN TEA JEJU MASK

Hai..

Abaikan kulit muka yang agak kusam tu.. haha

Dalam entri yang lepas busyra ada review mengenai mask tomato.. sesiapa yang belum baca boleh ke SINI.. So, dalam entri kali ni, sama jugak busyra nak share lagi dengan korang tentang mask jugak tapi dari jenama lain.. seronok betul memalam ni sejukkan muka dengan mask.. semestinya mask ni pun busyra beli dari watsons! Haritu pergi watsons borong mask.. pemburu mask betul! haha.. by the way, harga untuk mask ni adalah RM5.90
Tak rasa rugi ke…

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau