Home / ceritaejoy / 8 Kelebihan tersembunyi Agent Insurance.

8 Kelebihan tersembunyi Agent Insurance.

www.ceritaejoy.com


8 Kelebihan tersembunyi Agent Insurance | Yang sebenarnya, ini bukanlah ajakan pertama daripada rakan-rakan. Sebelum ni pun ada yang ajak aku join jadi agent insurance, tetapi aku tolak. Kenapa? Sebabnya aku sendiri pun tak ada insurance nyawa, macam mana aku nak yakinkan orang untuk beli insurance. Betul tak? Aku bukanlah dalam jenis kelompok manusia, yang dia sendiri tak buat, tetapi ajak orang buat. Ha, faham tak dekat situ?

Kalau tak faham, aku cuba jelaskan kasi faham ya. Contohnya macam…

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau