Home / diariasma / Plant vs Zombi Puzzle yang Mengecewakan

Plant vs Zombi Puzzle yang Mengecewakan

Salam..

Siapa yang follow kaklong kat facebook dan instagram pasti dah tengok gambo ni kan..

3D Puzzle Plant vs Zombie yang bukan main seronok lagi Kaklong pasang sambil tengok Sepahtu Reunion 2. 
Secara jujurnya Kaklong rasa musim kedua ni tak brape best. 
Mungkin sebab takde skrip, persembahan dorang nampak kelam kabut dan takreti nak buat ending..
Tapi minggu lepas punya persembahan bagus juga..
Dia punya flow cantik..
Pastu ada Suriyanti sebagai artis undangan, makin bertambah2 galak la geng…

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau