Home / ape-kinah

ape-kinah

Susu Goodday Honey Flavoured Milk

Honey Flavoured Milk Susu Goodday Honey Flavoured Milk| Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Malam ni kinah nak bercerita pasai susu. Baru-baru ni Goodday telah mengeluarkan susu perisa baru. Selalunya dalam pasaran kita jumpa susu seperti susu full cream, susu coklat dan strawberi. Tapi kini, Goodday telah memperkenalkan perisa baru iaitu …

Read More »

Projek Masak-Masak Kinah

Projek Masak-Masak| Dalam galeri gambar banyak pulak gambar yang kinah masak sepanjang minggu-minggu lepas. Kenapa minggu-minggu lepas? Sebabnya bukan hari-hari kinah masak ye. Kalau ada aktiviti kat luar kitorang beli je. Sejujurnya, kinah ni dulu tak de la pandai masak. Setakat nasi goreng tu bolehla. Tapi sejak dah kawin ni …

Read More »

Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul

Syarat-syaratnya mudah sahaja : 1. Follow Blog Sii Nuruldan Diary Nie’s Gallery 2. Like FbPage Sii Nurul3. Buat entry yang bertajuk “Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul”4. Letak gambar bannerkat atas dalam entry post korang danbacklink ke entry post ini5. Tinggalkan URL entry post korang kat ruang komen di sini Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau
Close