Home / ape-kinah

ape-kinah

Tips Bercuti Bersama Traveloka

Bercuti adalah aktiviti yang menyeronokkan kerana dapat berehat setelah bertungkus lumus memenuhi tuntutan kerja. Namun begitu, kita mesti ingat walaupun melancong tu seronok tapi jika tiada perancangan yang rapi segala percutian akan menjadi suram. Pelbagai aspek perlu dititikberatkan jika kita merancang untuk bercuti antaranya ialah bajet yang kita perlukan sebelum, …

Read More »

Cuci Mata di Tudung2U.com

Tudung bawal Pucci sekarang ni dah menjadi trend. Tak kirala yang muda mahupun yang dah berusia. Bawal Pucci ni menjadi pilihan sebab mudah dibentuk sebab tu menjadi pilihan semua golongan. Boleh dipakai pada bila-bila masa je. Haa kali ni kinah nak perkenalkan satu laman web yang menjual pelabagai jenis tudung …

Read More »

Melayan Misteri Wan Peah

Setiap malam Isnin sehingga Rabu Misteri Wan Peah sentiasa menghantui kita. Dari episod pertama lagi kinah melayan. Lawak betul tambah dengan loghat Perak lagila teman suke. Yeh Kumbang, Li Kelubi dan Ghani Gagap membuatkan cerita ni hidup. Siapa yang menonton cerita ni mesti geram dengan Cikgu Zaiton tu. Suke benor …

Read More »

CPUV~Pharmaton-KOL Engagement

Walaupun jarang update entri alhamdulillah ada juga iklan baru muncul dari nuffnang. Terima kasih nuffnang.  Iklan kali ni daripada Pharmaton. Maafla lambat update sebab tak perlulah kot nak dikobarkan.  Moga iklan pharmaton dan iklan lain yang tengah on going tu berjoget lama sikit. Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Read More »

Mesin Basuh Butang Kari

Panasonic baru sahaja melancarkan mesin basuh dengan button KARI. Jangan cari kat Malaysia ni sebab mesin ni tak ada lagi kat Malaysia. Mesin ni direka khusus untuk orang di New Delhi sebab diorang suka makan kari. Nampaknya Malaysia pun kena ada juga mesin ni sebab orang Malaysia suka juga makan …

Read More »

Nak Kumpul Fridge Megnetla

Haish tetiba pulak teringin nak kumpul fridge magnet macam ni. Setakat ni yang kinah ada satu je. Hahaha itupun beli masa dekat Melaka.  Sumber: Google Tengok gambar tu banyak betul fridge magnet dia. Kinah pun nak kumpul banyak-banyak fridge magent baru nampak ceria peti besi kinah tu.  Oh ye sekarang …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau