Home / azhafizah

azhafizah

Hati-Hati Membeli Buah Kurma

Kredit foto : facebook Kurma dan bulan Ramadhan berpisah tiada. Saat tiba bulan ramadhan, saat itu lah muncul iklan-iklan buah kurma yang ada di pasaran. Nak disebutkan di sini memang ada bermacam-macam jenama dan pelbagai jenis kurma. Baru-baru ni tular di laman sosial gambar kurma yang mengandungi telur lipas. Bagus …

Read More »

Kembara Ke Selatan Malaysia

Perkara paling seronok dalam dunia bila dapat bercuti kembara jelajah sesebuah tempat yang kita teringin sangat nak pergi. Siapa yang tak seronok dan teruja kalau dapat bercuti kan? Sudah tentu semua orang nak bercuti. Ye, kalau boleh dapat bercuti selalu. Tapi disebabkan kekangan masa dan bajet. Kita kena pandai merancang …

Read More »

Nasi Goreng Nasi Ayam

Macam dah lama juga tak update entri menu masakan Fiza ye. Tersibuk tanpa sengaja dengan kerja-kerja lain juga. Kerja apa lagi, kalau bukan menyiapkan tempahan sampul duit raya hipster. Blog pun tak berapa nak sempat jengah. Sekadar update entri sehari satu, itupun kalau sempat dan ada idea. Bila tengah takde …

Read More »

Fesyen Baju Raya Popular 2017

Agak-agak kau orang, fesyen baju raya apa popular untuk tahun 2017 ni? Fiza agak baju kurung kebarung, kebaya dan kurung pahang. Dan mungkin baju kurung kedah. Bak kata kembali ke zaman kegemilangan fesyen baju tradisional wanita melayu zaman dahulu. Cumanya ada perubahan pada design mengikut peredaran zaman. Nampak cantik, sopan dan …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau