Home / budaksukavanilla

budaksukavanilla

my convocation day!

Assalamualaikum, okay, nie lambat sikit nak cerita. wahahhaha. minggu lepas, pada tarikh 5 ogos 2017, aku officially #doneCONVO. alhamdulillah. kira dah SAH jadi alumni Politeknik Mukah Sarawak. hakak2 senior dah. hehehehe. lepas TIGA TAHUN dan setahun lebih tunggu konvo, akhirnya konvo jugak. aku dalam bidang Diploma Teknologi Maklumat dan Komunikasi …

Read More »

KFC zinger double down

Assalamualaikum, lama dah aku tak buat review makanan kan. hahahhaha. banyak post gambar makanan je. lately aku banyak makan makanan macam nie dan berminyak, banyak mayonis la. lepas tu, jeng jeng jeng, berketul jerawat baru fresh tumbuh kat muka. hahahhaa padan muka. padannnnn. ok dah.  kali nie nak cerita pasal …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau