Home / ceritaejoy

ceritaejoy

Jangan malu berkulit gelap

Jangan malu berkulit gelap | Maaf cakap la ye, ada sebenarnya orang kita yang kurang berkeyakinan dengan diri mereka terutamanya dari segi warna kulit. Itu yang berbotol-botol produk pemutihan kulit mereka ambil. Bab putihkan kulit tu aku tak mahu sentuh la ya. itu hak masing-masing, Cuma aku nak kongsikan sebuah …

Read More »

Rahma Haruna akhirnya meninggal dunia.

Rahma Haruna akhirnya meninggal dunia | Kisah wanita nigeria ini pernah menjadi viral kerana menghabiskan keseluruhan hidupnya di dalam besen air. Rahma Haruna mulanya disangka sebagai bayi yang normal namun ketika dia berusia 6 bulan, tumbesarannya terhenti yang mengakibatkan tubuhnya membesar tidak sekata. Akibat daripada permasalahan itu, Rahma Haruna menghabiskan …

Read More »

Tukar baju blog lagi.

Tukar baju blog lagi | Rasanya dah banyak kali aku tukar template blogspot ni. Dah memang jenis aku macam gitu kut. Aku memang cepat bosan dengan apa sahaja yang berada di sekeliling aku. Memang semuanya kerap aku ubah, termasuklah blog ceritaejoy ni. Macam musim rayalah kan. Benda elok lagi, tapi …

Read More »

Bounce rate naik mendadak!

Bounce rate naik mendadak! | Lama juga aku tidak bercerita mengenai bounce rate blog ceritaejoy ni. Selepas seronok dengan kejayaan mendapatkan bounce rate serendah 7%, hari ini aku kembali berduka. Ini adalah kerana, bounce rate blog ceritaejoy naik secara mendadak! Ini mungkin kerana kekurangan aku untuk memuatnaik artikel baru dalam …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau
Close