Home / diariasma

diariasma

9 Tips Membida di Chilindo

Salam..Dah baca kisah Kaklong shopping di Chilindo?Okay, kali ni Kaklong nak share 9 Tips Membida di Chilindo. chilindo.com Tips ni Kaklong guna-pakai time bidding.Kenapa perlu tips ni?Tips ni hanya peringatan supaya korang tak rugi membida di Chilindo tu nanti.Bidding ni sangat addicting dan buat kita over-excited tau..Sebelum rugi, better peringatkan diri …

Read More »

Entry Warming Up

Salam. Kali ni Kaklong tulis blog melalui phone. Guna app “Blogger”. Senang juga la nak guna cuma part gambar tu tak boleh nak adjust. Automatik dia letak kat bawah entry.Kaklong suka letak gambar kat atas dan kat mana-mana sesuka hati.Tu yang tak syok sikit. Takpe la nak buat macam mana. …

Read More »

Review Filem The Nice Guys

Salam.. Korang dah tengok ke citer ni?Filem ni ditayangkan kat pawagam tahun lepas.Kaklong dah ready dah nak tengok time nampak poster dia tahun lepas.Pada hari yang dinantikan tengok2 takde pun filem ni dalam show time.Confuse saya.Abang cakap, maybe movie ni ditarik tanyangannya atas sebab-sebab tertentu.. Baru-baru ni tengok ia ditayangkan …

Read More »

Review Filem : The Mummy (2017)

Salam. Kaklong dah tengok The Mummy (2017) lakonan Tom Cruise tu.Walaupun ramai meluahkan rasa kecewa dengan filem tu, namun sebagai peminat Tom Cruise Kaklong tetap juga nak tengok. Mungkin ada spoiler.Takde tulisan pink kali ni. Sinopsis: Kisahnya Nick dan kawan dia nak cari harta karun (sambil-sambil buat kerja) lalu jumpa …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau
Close