Home / elsaalicious

elsaalicious

Elsa and The Bulusss

Assalamualaikum Siapa pengumpul teddy bear? Atau seangkatan dengannya yang berbulu-bulu juga? Ha Elsa selain sukakan Frozen tu, Elsa juga suka mengumpul patung/bantal yang berbulu-bulu tu. Nampak kan? Elsa memang tak pernah nak besar. Aduh Aireen awak sudah 21 tahun tau. Sepatutnya awak dah kena rajin duduk dapur! *eh Hari ini …

Read More »

Elsa Mohon Maaf!

Assalamualaikum Elsa Mohon Maaf!Sumber: Google Kenapa pula dengan Elsa ini? Apa pula masalah yang dia dah buat sampai nak minta maaf nie? Ada sesiapa tahu kenapa dengan Elsa? Memang tak ada siapa tahu pun sebab Elsa baru nak cakap sebabnya hakhakhak Jika anda scroll Reading List di dashboard anda ataupun …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau