Home / gongreng

gongreng

KARI KAMBING 40 HARI

Salam…di YONG PENG juga ada tempat untuk anda food hunting… Billboard yang akan nampak dari highway lagi Jika anda melalui Highway Utara Selatan, anda pasti akan nampak signboard ni sebelah jalan lama Yong Peng.. Antara menu yang disediakan…tengok pun dah kecur liur.. Ada beberapa jenis menu yang dihidangkan…ada yang dalam …

Read More »

KLEBANG ORIGINAL COCONUT SHAKE

Salam…musim2 panas mcm ni tekak tu mula laa terkinja-kinja nk cari air sejuk2, betul tak?…so kt KLEBANG, MELAKA ni ada tempat yang boleh anda rawat tekak anda tu.. Pintu masuk ke kedai die.. Haa ni la tempat die KLEBANG ORIGINAL COCONUT SHAKE…sebut je pun dh meleleh air liur ni…haaussssss…haaaaussss… Slurppp..slurppp…gulp… …

Read More »

KAMAL CHAR KUEY TEOW

Salam…Char kuey teow makanan cina yang digemari ramai baik melayu cina india…tapi nak cari yang betul2 sedap memang susah sangat…kat TAMAN SUNTEX, CHERAS ni ada satu gerai char kuey teow yang sedap sgt… Gerai Kamal Char Kuey Teow.. Gerai die biasa2 je, tapi makanan die gojes kot…Bos die si kamal …

Read More »

KING’S CHAR KUEY TEOW

Salam…bagi peminat char kuey teow ni salah satu restoran yang korang patut pegi jika berada di PORT DICKSON, N. SEMBILAN… King’s Char Kuey Teow Restoran King’s ni dah direnovate seperti cafe hipster…cantik jadinye… Selain Char Kuey Teow sebagai menu utama di restoran ini, terdapat juga menu western yang harganya agak …

Read More »

MEE BANDUNG CENTRAL

Salam…bagi pengemar2 mee bandung muar, restoran adalah salah satu restoran yang wajib pegi jika berkunjung ke TANJUNG AGAS, MUAR ni… Mee Bandung Central Tg. Agas, Muar Ruang depan restoran mee bandung central…klu hari minggu memang penuh dengan orang ramai…restoran die betul2 berhadapan dengan pintu masuk Sek Men Sains Muar, senang …

Read More »

NASI BAMBOO SUNGAI KLAH

Salam…terletak di SUNGAI KLAH, SUNGKAI, PERAK… Restoran Nasi Bamboo Sg Klah sangat popular dikalangan bikers2 di malaysia…mana taknya jika korang berkunjung di restoran ni pada hari minggu memang penuh laa motor2 besar dan riders2 ni… Dulu restoran ni terletak di jalan masuk ke Kolam Air Panas Sg. Klah, mungkin disebabkan …

Read More »

NASI LEMAK HAJI DIN

Assalamualaikum…kali ni nak cerita makan2 di area TANJUNG MALIM, PERAK…sebenarnya banyak jugak tempat makan yang menarik di daerah ni…kalau korang datang waktu pagi, boleh sarapan di Gerai no 18 di Medan Selera Tanjung Malim.. Siap ada senarai harga makanan dan minuman…so kalau korang beli banyak tak yah risau nak kira …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau