Home / hannsays

hannsays

Resepi Popia Cheese Cendawan

Bahan-bahan yang diperlukan : Kulit popia Sosej 4 batang 1 tin mushroom 1 tin cream of mushroom Bawang besar 1 biji Cheesedale or apa2 jenis cheese Sedikit minyak untuk menumis.. Cara-caranya : Bawang besar potong daduMushroom potong kecik2Sosej potong kecik2 Tumis bawang sampai naik bau lepas tue masukkan sosej&mushroom masak …

Read More »

Video: Senaman Meningkatkan Tenaga Batin Lelaki -Senaman Harimau (Part 2)

Senaman harimau ini bertujuan untuk menguatkan tenaga batin untuk lelaki. Sesuai bagi mereka yang ada masalah premature ejaculation, juga bagi mereka yang ingin merasa lebih nikmat dalam hubungan seksual. Tetapi tidak semestinya untuk mereka yang sudah berkahwin. Bagi yang belum berkahwin, ianya membantu dalam meningkatkan peredaran darah. Senaman ini dimuatkan …

Read More »

(Video) ‘Abang lepaskan sayang dengan talak satu’- Kantoi Curang, Wanita Ini Minta Cerai Sambil Dirakam

Viral video seorang isteri merakam gelagat suaminya yang dikatakan kantoi berlaku curang dengan perempuan lain dalam kereta Perodua Alza. “GRO ini ditangkap basah, sedang ngentot dengan suami saya dalam kereta Alza,” tulisan dalam gambar yang dimuat naik oleh Nurain Abdullah, pada 27 Jun lalu. Setelah lama memendamkan rasa, akhirnya Nurain …

Read More »

Lelaki Ini Kongsi Pengalaman Terima Santau Melalui Poslaju, Sila Berwaspada Semua !!

BERHATI HATI…Pengajaran untuk diri sendiri jgk.. Aku bukannya reti nk lukis….so aku tulis benda yg betul2 jadi kat aku….Parcel ni aku dpt awal puasa….mula2 hairan..yelah….aku x order ape2 masa tu….nama sender yg x jelas…alamat ntah ape2.. Aku pun bukak la sampul tu…. apa kat dlm adalah kosong…..ye kosong…tapi satu bau …

Read More »

[Video] Pakar Kata Lebihkan ‘Tummy Time’ Untuk Bayi Baru Lahir Hingga Usia 3 Bulan Supaya Perkembangannya Lebih Memberangsangkan

“Seronok ada baby rocker automatik ni. Baby aku sepanjang hari duduk dalam ni. Senang aku nak buat kerja rumah!” Kalau ada ibu yang baru dapat bayi dan berfikiran begini, baik anda pertimbangkan semula apa yang anda lakukan. Ibu dan ayah, tolong jangan seronok dan berbangga sangat dengan “diamnya” bayi bila …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau