Home / hanyadihatiku

hanyadihatiku

Sagu Gula Melaka.

Sagu Gula Melaka. Assalamualaikum.. hello readers..Memalam update gambar makanan boleh tak? Hehe.. Ada yang terliur tak?Korang biasa makan Sagu Gula Melaka ni tak? Kita ni first time merasa. Selalu tengok orang jual. Nak beli macam.. ermmm.. sedap ke.. haha!Sejak join group (MQ) kem ni, macam macam boleh jumpa. Tanda support kawan …

Read More »

Official dot.com !

Official dot.com ! Assalamualaikum.. hai readers.. 😉😉 kita just nak share, 31 ogos lepas bukan setakat negara kita je sambut kemerdekaan tau. Tapi blog kita pun merdeka jugak! Secara rasminya blog yang selama ni memegang URL https://hanyadihatiku.blogspot.my telah bertukar kepada dot.com!! Kali ni nak kan pembaharuan untuk blog. Lebih mesra gunakan …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau