Home / hanyadihatiku

hanyadihatiku

Nasi Goreng Daging Simple

Nasi Goreng Daging Simple Assalamualaikum.. Morning.. Minggu ni minggu berkerajinan nak share resepi. So berderet la entry resepi kali ni. Harini nak share tentang Nasi Goreng Daging Simple. Kes nya semalam la. Tengok baki nasi ada, so bedal je la. Cukup bahan, kita masakkan dia.Bahan-bahan :➡ Nasi➡ Lobak Merah (hiris panjang)➡ …

Read More »

Cucur Udang Simple

Cucur Udang Simple Assalamualaikum.. Hai readers..Today saya nak share 1 resepi simple. Alaaa, sebut simple ni mesti orang suka kan..? Kadang yang simple ni pun orang boleh blur nak buat, tapi kita rasa nak share laaaa jugak. Harini i want share 1 resepi ‘cucur udang simple’..Bahan-bahannya :UdangUbi kentangBawang merahTepungAirSedikit garamSedikit kunyitCara-caranya …

Read More »

Cekodok Pisang

Cekodok Pisang Assalamualaikum.. Selamat Petang..Petang petang gini kalau dapat pekena cekodok pisang + air teh O panas ni , rasanya nikmat sangat kan!..Orang kata,Cekodok pisang ni, lagi hitam lagi sedap..Lagi hitam, lagi manisssssss..!!Setuju tak? Hehehe..So…Kalau kita rasa kulit kita hitam, jangan la rendah diri sangat tau!Tengok cekodok pisang. Goreng penyek-penyek, …

Read More »

E-Gift Baucer Zalora Rm75. Bagaimana Cara Untuk Mendapatkannya?

E-Gift Baucer Zalora Rm75. Bagaimana Cara Untuk Mendapatkannya? Assalamualaikum.. Hai readers. Hari ni kita nak share something yang mesti korang pun suka. Benda percuma,siapa taknak kan? Kalau kita tentu-tentunya la nak. Harini saya dah terima barang yang ditebus dengan Baucer tersebut. Nilai baucer tersebut Rm75. Barang yang ditebus ni terlebih pula …

Read More »

Dulu Dan Sekarang

Dulu Dan Sekarang Assalamualaikum.. Selamat Malam.. Malam ni kita online sekejap jenguk blog. Dah lama tak dapat buka blog dengan aman macam malam ni. Maklumlah, dah anak 2. Tugasan bertambah. Tanggungjawab apatah lagi. Allah dah beri Amanah kepadaku untuk 2 orang cahaya mata ni.Sejak dah jadi ala-ala supermom ni, memang …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau