Home / hanyadihatiku

hanyadihatiku

Feedmilk Lover!

Feedmilk Lover! Assalamualaikum..Sekarang ni dah terjatuh hati, terjatuh chintaaa pulak dengan produk keluaran Feedmilk ni tau. Seriuss.. Dulu kan masa kenal Feedmilk ni masa zara 6bulan kut camtu. Kiranya masa tu baby lagi. Sekarang ni zara dah masuk 2tahun 10bulan dah. Masa tu orang dok tag kat Instagram la kisahnya. …

Read More »

RINDU..

RINDU..Sejujurnyaaa..Rindu itu sentiasa bertamu dihati.Rindu bukan sebab nak belajar balik..Tapi rindukan suasananya.. Tak rindu sangat dengan belajar..Sebab moment lebih tercipta bila bersama sahabat..Bila bersama..Susah senangnya bersama..Bergelak ketawa..Suka duka bersama..Andai masa diputar kembali..Masa nan lalu tak kan pernah sama..Biarlah ia berlalu dengan penuh segala kenangan..RINDU.. 😥😥😥Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Read More »

Nasi Lemak Kasih Sayang

Nasi Lemak Kasih Sayang Assalamualaikum.. Haii semua..Siapa singgah sini say hi sikit. Hehe.. Nanti kita balas kunjungan ehh.. Ewah tajuk.. Nasi Lemak Kasih Sayang gitu. 😅😅😅Yelaa, masak dengan penuh kasih sayangkan, tajuk kena la mengancam! Haha..Kisahnya semalam. Ehhh, kita ni suka sangat cerita lompat lompat kan. Entri raya pun tak …

Read More »

1hari 1entri

1hari 1entri Assalamualaikum.. Morning readers..Sebenarnyakan kita tengah cabar diri sendiri ni tau.WAJIB ada 1entri untuk 1hari.Bila buat macam tu, baru la cantik je blog kan?Harini dah 5hb.Last update 1hb julai. Maknanya dah terhutang 4entry.So nak kena bayar denda ni. Bukan taknak update.Kerja rumah banyak sangat. 😅😅Niat nak konsisten tu memang dah lama …

Read More »

Persiapan Raya

Persiapan Raya Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Pagi ni nak update pasal lasttttttt preparing raya boleh? Esok nak raya dah kan. So harini kita nak cerita pasal persiapannya la.. hihiAlhamdulillah. Tahun ni beraya 4 orang. Untuk keluarga kecil kami. Lengkap sepasang cahayamata kami. So tahun ni bab persiapan tu extra la sikit. …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau