Home / hazanis

hazanis

Ketahui Tanda-Tanda Awal 10 Jenis Kanser!

Tanda-Tanda Awal 10 Jenis Kanser | Assalamualaikum. Al-fatihah kepada mereka yang telah pergi meninggalkan kita. Berita kematian blogger terkenal Shea Rasol sangat memeranjatkan dan tidak sangka permergian blogger ini secepat ini. Walaupun hanya sebagai rakan blogger tetapi turut terkesan kerana tiba-tiba dirinya dijemput Ilahi kerana kanser. Disini bermula lah kesedaran …

Read More »

Koleksi SMS Ucapan Hari Raya 2017

Ucapan SMS dan koleksi SMS ucapan hari raya telah menjadi tradisi menjelang Aidilfitri. Tetapi dunia semakin maju , hanya dengan menggunakan facebook, instagram dan whatsapp kini ucapan Selamat Hari Raya diterima sepantas kilat gitewww, jadi kad raya pun semakin ketinggalan zaman. Tiba-tiba rasa rindu zaman berbalas kad raya, meriah tau …

Read More »

Resepi Jus Kurma Susu Sedap!

Selamat menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak bulan yang penuh keberkatan. Alhamdulillah kejap sahaja masa berlalu tup tup dah nak raya kan? Dah ushar ‘Fesyen Baju Raya 2017’ ke belum? Hemoooo hemoooo Kali ni Mek Cah nak kongsi satu resepi Jus Kurma Susu yang selalu duk viral tu. Sudah pasti khasiat utama …

Read More »

Fesyen Baju Raya 2017

Fesyen Baju Raya 2017 | Rindu nak aktif jual baju raya , rindu dengan Hazanis Fashion. Nampaknya tahun ni Hazanis Fashion masih lagi senyap sepi tapi nasib baik anisalisha.co pengubat rindu melepaskan geram untuk berniaga balik. Lupakan pasal kisah rindu ni apa kata fokus kepada fesyen baju raya 2017 dari …

Read More »

Produk Kosmetik Murah di HCUBE SHOP

Assalamualaikum. Dengan rasa syukurnya Mek Cah dah jumpa satu website yang menjual produk kecantikan dan kesihatan dengan harga berpatutan iaitu HCUBE SHOP. Memandangkan sekarang ni berlambak produk kecantikan dan kesihatan untuk putih, kurus, gemuk, dan bla bla maka ramai golongan wanita terutamanya memang rambang mata bab shopping produk kecantikan kan. …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau