Home / herneenazir

herneenazir

230 Jawatan Kosong Di LHDN 2017

Lebih kurang 230 kekosongan jawatan di Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) ditawarkan di seluruh negara.  1. Pegawai Eksekutif (Penaksiran) 2. Pegawai Eksekutif (Pentadbiran)  3. Pegawai Eksekutif (Perundangan)  4. Pegawai Eksekutif (Teknologi Maklumat)  5. Pegawai Eksekutif (Kejuruteraan) Ingin memohon? Sila rujuk iklan jawatan di bawah dan apply melalui pautan yang disediakan. …

Read More »

Menu of The Day 220717

Hai korang.. masak apa hari ni? Ummi masak simple-simple je untuk hero-hero yang kena tinggal kat rumah tu kejap. Ummi ada event food review tengahari ni. Jadi Ummi masak.. Udang goreng kunyit. Asam pedas ikan siakap.  Thanks Babah dan anak-anak bagi kerjasama Ummi nak bersosial dengan geng-geng blogger kejap. Sila …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau