Home / intansaffyna

intansaffyna

Platform Shopping Online Di Ezbuy Malaysia

Salam Ladiess ♥ Memperkenalkan Ezbuy Malaysia dimiliki oleh Ezbuy Holding Limited, adalah sebuah pembekal berdedikasi, perkhidmatan membeli-belah online yang profesional kini telah berkembang termasuk platform membeli-belah di malaysia. Membeli belah di ezbuy sangat EZ! anda dapat menikmati 4 kali simpanan dan banyak pilihan produk dari berjuta-juta barangan yang kami tawarkan. …

Read More »

Kenangan Dan Lagu

Salam Ladiess ♥ Bosan harini takde buat apa, suami pun outstation, putera mikaell busy dengan youtube++ dia, umi layan jiwang kejap sambil update blog, sambil blogwalking. serius lama gile tak dengan lagu jiwang zaman dudulu..  kalau dulu setiap hari akan dengar lagu jiwang 90an. sekarang ni memang tak menyempat dah. …

Read More »

Two Week Vacation

Salam Ladiess ♥ Omputeh sangat eh tajuk petang ni. Memandangkan ada masa secoit ni marilah la kita sama-sama menaip entry haha tetiba. sebenarnya baru sekarang ni ada rasa nak taip entry pasal cuti hari tu yang dimana blog pun ikut bercuti jugak selama dua minggu. dua minggu okey. kau ada. …

Read More »

Akulah Wanita

Salam Ladiess ♥ Untuk renungan bersama Renungan.. 1. Seorang wanita 42 tahun datang klinik untuk routine maternity checkup. Usia kandungan baru 15 minggu. Kata dia, dia saja stop pil perancang bulan 12 tahun lepas. Tak sangka lekat pulak. Kata dia lagi, anak kedua dia bakal melahirkan anak lepas raya nanti. …

Read More »

Memandu Melawan Arah

Salam Ladiess ♥ Astarafirullah Al Azim, menyucap panjang baqhang.. semalam berlaku kemalangan seorang pemandu wanita memandu berlawan arah. bila tengok wasup cerita ni diviralkan sehingga keluar dalam berita tv3. kemalangan berlaku di butterworth petang semalam. padahal kami dah pun on the ke kedah lewat petang semalam tapi belum sampai lagi …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau