Home / ishakhasimi

ishakhasimi

Datuk boy iman penipu ?

Benarkah datuk boy iman penipu? benarkah penipuan yang dilakukan oleh datuk boy iman seperti yang di gembar gembur oleh media sosial?? Dari isu mendapat PHD, hinggalah kepada kepada penganugerahan gelaran datuk, ramai netizen mempersoalkan isu ini Terbaru, Penipuan rumah mampu milik melibatkan jumlah wang yang begitu banyak, terus menunding kearah …

Read More »

Penikahan yang tidak sah

 Assallamualaikum…. Penikahan yang tak sah, sekarang ni aku tak faham kenapa ramai yang ambik ringan pasal penikahan yang tak sah Lelaki dan perempuan memang berbeza, so perempuan tak payah ikut lelaki ,sebab perempuan ada tempoh iddah untuk berkhawin baru jika sudah bercerai dengan suami yang lama Lelaki, pagi dah …

Read More »

A aku sayang kau A

Assallamualaikum.. . Hehe gambar kat atas ni adalah gambar aku, sesaja aku letak dalam post ni walaupun takde kaitan dengan content, gambar ni kawan aku yang tangkap guna nikon 5300 dengan speedlight YN3 ,katanya ingin belajar photography huhu Ok siapakah A ? A bukan nama sebenar dan dia adalah seorang …

Read More »

Gadis bertudung hisap rokok

Pernah jumpa kan ? dekat mana-mana shophing mall gadis bertudung hisap rokok atau boleh juga disebut gadis bertudung hisap batang errr maksud aku gadis bertudung hisap batang rokok .. Erm, selalu juga aku terserempak dekat summer mall samarahan ni, pakaian muslimah sejati gitu, tapi mulut keluar asap.. Muka boleh,tahan cantik …

Read More »

Nicky Hayden meninggal dunia

Assallamualaikum…. Satu berita sedih buat peminat sukan permotoran….   PELUMBA Honda World Superbike Team, Nicky Hayden meninggal dunia ketika menerima rawatan di hospital hari ini, selepas dilanggar kereta dalam kemalangan di Itali, Rabu lalu. Hayden, 36, yang juga juara MotoGP 2006, mengalami kecederaan di dada dan kepala akibat kemalangan itu …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau