Home / leaazleeya

leaazleeya

Gogoprint Malaysia | Printing Online Mudah, Murah Dan Pantas

Assalamualaikum wbt.. Gogoprint Malaysia | Printing Online Mudah, Murah Dan Pantas  |  Di zaman yang terlebih canggih sekarang ni, tak hairanlah banyak perkhidmatan secara online yang dah wujud sekarang… Begitu juga la dengan perkhidmatan printing.. Sekarang korang dah boleh tempah bisness card, bookmark, flyers, kad kahwin dan macam-macam lagi secara …

Read More »

Blog Hampir Berlumut Tebal

Assalamualaikum wbt.. Blog Hampir Berlumut Tebal  |  Dah kenapa lumut tebal sangat tuuuu?? Hehe lama sangat dah rasanya aku abaikan blog ni.. Last posting pown pada  6 Mac 2017 ritu pasal Scandalsss aku… Bukan atas faktor malas aku tak apdet blog tetapi kesihatan aku agak terganggu minggu lepas.. Cuti Sakit …

Read More »

Giveaway Pocket Chia Seed

Assalamualaikum wbt.. Klik banner untuk join Giveaway Pocket Chia Seed  |  Ritu rajin jugak minum air Chia Seed ni.. Sekarang je dah malas nak membeli.. Hiks.. Masa blogwalking, ternampak pulak giveaway dari bonde ni.. Jadi, aku nak join… Hehe.. Semua syarat dah terlaksana sejak dulu lagi.. So, lagi mudah la …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau