Home / masturanasarudin

masturanasarudin

Bukan saja-saja Kamu Diuji

Bismillah. “Kesusahanlah yg mengajar kita erti kesenangan..fyp ni cuma latihan try and error je..kalau result negative msih bleh konvo..tapi master dan PHD buat la macam mana pun result tetap kena positive untuk konvo..” Aku terpana. Terfikir sedalam-dalamnya.Kalau aku tak lepas yang ni macam mana nak pergi ke peringkat seterusnya? Begitu juga …

Read More »

Printcious.com memberikan anda Hadiah Tak Ternilai Dari Hati!

Bismillah. Hi korang! Korang pernah dengar tak mengenai Printcious.com ni? Kalau tak pernah dengar meh sini duduk rapat-rapat aku nak cerita.Fokuskan pembacaan anda pada post ini dan jangan hilang fokus walau sesaat pun sebab boleh jadi korang akan ketinggalan mengetahui sesuatu yang menarik mengenai Printcious.com ni.Hendak dikatakan bila tak kenal …

Read More »

Rasa Tepu Dah Otak

Bismillah. Selamat malam guys! Rindu blog.Rindu nak blogwalking dan rindu nak habiskan masa tulis entri banyak-banyak.Bila aku rindu blog je aku buka pagestat tengok siapa datang jenguk aku.Haha..pastu tengok post mana yang orang view.Dah tentulah aku baca balik post yang orang view tu.Sekali buka ..terimbau kenangan dengan post-post yang dulu.Bestnya …

Read More »

Kejar Bas itu!

Bismillah. Kembali semula ke rumah sewa.Cuti dah habis.Tak kira la cuti berapa lama pun,memang takkan pernah cukup.Nak rehat lama-lama memang tak mendapat la jawabnya. “Dunia tempat berpenat,akhirat tempat kita beristirehat“ Baca buku arwah Ahmad Ammar dulu lebih kurang macam tu la katanya.Sangat terkesan dengan pemergiannya di usia yang sebaya.Dikatakan mendapat …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau