Home / masturanasarudin

masturanasarudin

✍ Bersandarlah di bahuku 🎶

Bismillah. Hi uols,Salam jumaat. Semoga menjadi hari jumaat yang terindah dalam hidup kita.😊      Harapan itu selalu ada. Kenapa? Kenapa bersandarlah di bahuku?           Hihii..bukanlah nak ajak korang bersandar dekat bahu aku..omg! Tapi no problem je pada yang ada masalah apa-apa saya sudi menjadi pendengar yang setia.Pakar dalam mendengar masalah  nie..hahhaa..jangan risau …

Read More »

✍ Mid sem settle!

Bismillah. Alhamdulillah..habis dah midsem pharmaco..bolehlah jawab sikit-sikit hahaa..Tak adalah terpinga-pinga sangat ..bolehlah kalau nak goreng tu..semoga markah pun baik-baiklah hendaknya..💖 Walaweh lama dah rasa tinggalkan blog ni..kesian dia tuan dia busy sangat dengan dunia study..ececee..konon..padahal 👉👈 ..hehe..insyaallah lagi..ish..ish2..ish..nak berazam semula..nak update blog dengan kerap..hahaha.. Saya update pun guna phone tau..tak …

Read More »

✍ Ok! Selamat tinggal perasaan!

Tersentak. Tersentap tiba-tiba. Tengah scroll Facebook mulalah jumpa kenangan kenangan lama.Sangat mengimbau kenangan.Tentang hati dan perasaan.OMG! Sedihnya harapan sudah hancur berkecai.Hahahaa.Harapan dalam mainan perasaan sebenarnya.Bukannya serius tapi tulusly besar harapan tu sebenarnya..hehhehe. Tapi kita kena terima takdir.Lambat tahu tatkala harapan semakin lama semakin menggunung.Sedihh..wuwuuwuwu..sangat sedih hati ini.. So kena move …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau