Home / missobsesi

missobsesi

Berita baik & Berita Buruk.

Berita baiknya aku ditawarkan untuk menghadiri temuduga SPA untuk jawatan Pegawai Penyelidik Gred Q41. Tapi…. Aku mungkin tidak akan hadirinya lagi. Ya Allah aku tak tahu sejak aku dapat tahu pasal ni jantung aku tak berhenti berdegup laju dari normalnya. Aku research sana-sini pasal jawatan ni. Kebanyakan soalan ilmiah yang …

Read More »

Jom Tolong Adik Farrah Marcella dengan Projek Infaq Pengajian

Alhamdulillah. Aku sungguh kagum dengan semangat dan kesungguhan adik Farrah Marcella untuk mencapai keputusan 6A 1B 1C dalam peperiksaan SPM 2016 walaupun diuji dengan ujian yang sungguh berat tak terbayangkan adik semuda ini untuk menanggungnya. Ditinggalkan bapa tanpa tempat berteduh. Adik Farrah Marcella, ibu dan adik-adiknya menumpang di pusat snooker. MasyaAllah, …

Read More »

Apa? Traveloka sedang Lancarkan Traveloka Sale-Abration Sampai 31 March ini?

Hi readers!Rasanya aku sudah tidak perlu mengenalkan apa itu Traveloka (https://www.traveloka.com/en-my/) kepada orang ramai lagi…Maklumlah Traveloka sudah sangat dipercayai ramai kerana memudahkan mereka mendapat syurga percutian idaman. Sebut sahaja percutian bajet, percutian mewah, atau trip kerja, semua mudah dengan adanya Traveloka. Ye ke ni……? Ya benar, ini kerana urusan merancang …

Read More »

Review Novel Biar Jadi Kaktus Iffa Zalia

Spoiler Alert! Novel Biar Jadi Kaktus hasil penulisan novelis Iffa Zalia dan diterbitkan oleh Alaf 21. Pertama sekali aku nak mengucapkan tahniah kepada novelis tersebut kerana berjaya hasilkan sebuah novel yang seperti roller coaster untuk perasaan aku. Dan terima kasih kepada Hanis Masturina (https://hanismasturina.blogspot.my/) yang telah memberi aku novel ini …

Read More »

Sahkan Kehadiran dan Semak Tarikh Konvokesyen UiTM April – Mei 2017

Tarikh sahkan kehadiran pada konvokesyen UiTM April-Mei 2017 ini sudah dibuka dari 13 Mac 2017.  PENGESAHAN KEHADIRAN  1. Sila sahkan kehadiran graduan, cetak borang pinjaman jubah dan cetak bil yuran  konvokesyen dan buat bayaran di kaunter Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB). (http://konvokesyen.uitm.edu.my/v1/tentatif-konvokesyen.html) Semak saman dan denda universiti anda sekiranya ada, …

Read More »

Valet Buku PTAR

Hola everyone, okay dup dap dup dap, haa dengar tak jantung aku berdegup kencang. Nak konvo lah katakan…. Tup sekali aku dapat surat dari UITM cakap tak boleh konvo selagi tak hantar buku library, kekekeke, sorrylah terlupaaa je, maaflah pakcik library. So aku dah pening, sudahlah lupa hantar buku, kena marah …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau