Home / missobsesi

missobsesi

Giveaway Paling Gedik

Klik Banner Untuk Join Giveaway Paling Gedik, Hewhewhew Giveaway Paling Gedik | Hahaha cam sempoi je tajuk giveaway ni kan. Syarat pun sempoi, hadiah pun sempoi, thorbaikkk. Syarat –  1) Follow blog beliau 2) Follow instagram  3) Buat entry Sonanggggg habis kan… So jomlah ramai-ramai support giveaway Rrai ini sebelum …

Read More »

Lirik Dugaan Kita – Ashral Hassan

Lirik Dugaan Kita – Ashral Hassan Jangan hentikan waktu yang berjalan,tenangkan hati ingat kembali,seberapa lama kita telah bersama.mustahil sengaja jauhi hati,segala terjadi kerna terpaksa,diri dihimpit dan disakiti jua.ku tahu hati mu tersiksa,menerima segalanya,janji dikhianati kasih bagai,tak dihargai,percaya lah ini dugaan kita,berdua,jujur didalam hati ini,hanya kau ku cintai, mustahil sengaja jauhi hati,segala …

Read More »

20 Ciri-Ciri Pencinta Kucing yang Obses

Maksud Ailurophobia adalah orang yang phobia dengan kucing, rasa takut, fobia, berpeluh-peluh bila nampak kucing. Manakala maksud Ailurophile (ī-lo͝or′ə-fīl) pula orang yang sayangkan kucing. Percaya tak kalau Mai cakap Mai seorang Ailurophobia yang dah jadi Ailurophile? Perasaan takut atau fobia dengan kucing hanyalah mainan fikiran kita yang terlalu overthinking, takut dengan …

Read More »

What Happened to My Laptop!

Assalamualaikum. Yes laptop Mai rosak, dan masih rosak. Sedihnya bila terpaksa cancel semua order customer edit blog, hanya Allah yang tahu perasaan tu.. Kehilangan satu punca rezeki buat masa ni. Apa yang terjadi dekat laptop Mai? 1. Mula-mula dia akan restart sendiri masa tengah buat kerja. Keluar screen biru yang …

Read More »

Selamat Hari Raya AidilAdha

Selamat hari raya Haji! Selamat hari raya Korban! Selamat hari raya Aidiladha semua!  Di kesempatan ini, Mai memohon ampun maaf zahir batin pada semua pembaca www.missobsesi.blogspot.my ini termasuklah semua secret admire yang baca senyap-senyap, lovers, haters, kekekeke. Kalau lovers tu thank you sayang saya. Kalau haters tu marilah kita berdamai. …

Read More »

Merdeka!Merdeka! Lazada Blogger Contest

🎝🎜Tanggal 31, Bulan lapan lima puluh tujuh, Merdeka! Merdeka!, Tetaplah merdeka, Ia pasti menjadi sejarah.🎝🎜 Bulan Ogos pasti adalah bulan yang paling bermakna bagi seluruh rakyat MALAYSIA kerana peristiwa penting yang berlaku dalam bulan inilah yang menjadikan kita rakyat yang MERDEKA!  Sempena hari Kemerdekaan Malaysia ini, Lazada mengadakan Merdeka! Merdeka! …

Read More »

Hampir Sebulan Tinggalkan Blog

Hai Assalamualaikum~! Apa khabar semua, ihiks, harap bayangan Mai masih fresh menari-nari di memori kalian semualah even hampir sebulan Mai tak kunjung blog sendiri mahupun blog teman-teman. Apa sudah jadi ni Mai. Mood hilangkah? BUKAN! Idea tiada? BUKAN JUGA! Masa suntuk? PUN BUKAN! So apa yang sebenarnya berlaku sampai Mai …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau