Home / namiacinta

namiacinta

Traveloka Dan KL2017

Dalam keriuhan sempena Temasya SUKAN SEA KE-29 kali ini, mungkin ramai yang perasan Traveloka merupakan salah satu penaja dan official online travel partner untuk SUKAN SEA KE-29. Jadi sepajangan Temasya berlangsung Traveloka memberikan tawaran istemewa ke destinasi pilihan dan bukan itu saja mereka memberikan harga yang sangat berpatutan ke semua …

Read More »

6 Cara Untuk Menjadikan Hiasan Dalaman Rumah Anda Bertema Scandinavian

Hiasan dalaman ala Scandinavian adalah sangat ringkas, mengikut keperluan dan praktikal; sesuai untuk kebanyakkan rumah di Malaysia yang rata-rata kini bersaiz lebih kecil. Gaya hiasan Scandinavian yang praktikal dan sofistikated juga lebih kemas, anggun dengan nilai estetika keselesaan untuk sesebuah rumah. Walaupun hiasan ala Scandinavian ini tidak mempunyai satu ciri …

Read More »

Ransomware Atau Black Mirror

Hari ni saya nak kongsi sikit pasal virus Ransomware, walaupun bukan bidang saya tapi mungkin sedikit sebanyak dapat membantu korang kurangkan kesan bila pc korang terkena virus ini. Apa kaitan Ransomware dengan Black Mirror? untuk pengetahuan korang dua-dua adalah virus yang sama dan apa yang saya tahu virus-virus ini menggunakan …

Read More »

Berbuka Di Colosseum Glanmarie

Kalau korang mencari kelainan untuk berbuka puasa maka korang boleh lah pergi ke Colosseum Glenmarie, di sana korang akan terasa berada di dewan exclusive bertaraf lima bintang dengan hidangan makanan yang sangat sedap. Sebenarnya keseluruhan bangunan tempat ini dibina menggunakan kontena dan diubah sui menjadi tempat yang sangat menarik untuk …

Read More »

MUA Make Up Academy

Sebulan setengah yang lepas saya terjebak dengan kawan ofis saya beli bendA alah nie sebab masa tu ada promosi. malangnya sebab make up nieh datangnya dari luar Malaysia jadinya saya kena tunggu 1 bulan macam tu baru sampai ke saya .. opssss bukan dari china ya …. ekekekekek walaupun dah …

Read More »

Cheeky By Orysense

  Hi Korang …. beberapa minggu lepas sekitar SBB2017 saya tersinggah booth ORYSENSE yang terdapat di sana. saja usha-usaha kot-kot adalah yang berkenan di hatikan… sekali kan saya terbeli satu lah pulak …. nasib baik tak bawak banyak cash kalau tak mesti saya terbeli semua warna yang ada .. kahkahkah…. …

Read More »

Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort

Seperti tahun tahun sebelumnya sekali lagi Bangi Golf Resort mengadakan buffet sempena ramadhan yang bakal tiba tidak lama lagi. Terkenal dengan hidangan gastronomi yang menawarkan varsiasi dan kualiti pada harga yang sangat berpatutan. Pada ramadhan kali ini BGR akan menghidangkan 200 juadah istemewa yang bercirikan ala melayu, barat dan timur. …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau