Home / nilamhimawari

nilamhimawari

Pengguna Konsisten Produk Nur Ain (PenjagaanKulit "Skin Care") Flawless Beauty Care

Assalamualaikum πŸ™‚ Bismillahhirrahmanirrahim Syukur alhamdulillah. Walaupun 14hb exam masih lagi dapat mengarang kahkah. Bukan apa nak sharing is caring pasal produk kesayangan ni. Nama produk ni seperti yang tertera NUR AIN BEAUTY CARE Sampaikan saya dah jadi agen , saya jual pon harga yang tak berbaloi sangat. Sebab bagi saya …

Read More »

Betapa Mencabarnya Bila Dah Gemuk , Makan Masa Untuk Kembali ke asal ‘KURUS’ 50KG

Assalamualaikum πŸ™‚ Bismillahhirrahmanirrahim Aduhai , wah awal-awal dah mengeluh. Nampak sangat tak tajuk tu memang ada kaitan dengan artikel ni. Bukan main-main baq hang. Aduhai , dulu berat hanyalah 50kg macam tu. Semua baju boleh pakai. Baju kebaya segala skirt dengan legging memang gempak lah time tu. Nak throwback balik. …

Read More »

GERHANA BULAN SEPARA 8 OGOS 2017 , Solat Sunat Gerhana

Assalamualaikum πŸ™‚ Bismillahhirrahmanirrahim Bismillahirrahmanirrahim. Hai semua apa khabar. MashaALLAH baru ternampak posting artikel mengenai Gerhana Bulan separa yang berlaku pada esok hari iaitu selasa 8 Ogos 2017. Kalau tak Nil pon tak tahu sal gerhana bulan berlaku bila. Dikatakan bila berlaku peristiwa sebegini , kita harus sedar akan keagungan ALLAH …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau