Home / norminieza

norminieza

Spray 8 For Kids ( Milk + Diaper Soothing Cream) | Krim Khusus Untuk Anak Anda

Assalamualaikum.. Ibu-ibu diluar runsing dan risau bila anak kecil mereka mengalami ruam atau kulit sensitif akibat elergik susu atau keadaan persekitaran seperti peluh kerana cuaca yang tak menentu sekarang ini. Mesti pelbagai cara dan ubat-ubatan digunakan untuk mengatasi masalah ini. Ada yang letak bedak la, minyak itu la dan macam-macam …

Read More »

Bila Mood Kelaut

Gambar tiada kaitan dengan cerita sekadar penyeri entry Assalamualaikum.. Dah 2 3 hari tak entry baru kat blog Cik Nor. Bukan kena penyakit M tapi mood sudah kelaut. Bila nak datang balik tak tahu lah tu. Harap-harap cepat la datang sebab review ada yang tertangguh dah. Adoii.. tulis entry review, …

Read More »

Tshirt KL 2017

Assalamualaikum.. Tadi Cik Nor ada up satu bungkusan pos laju kat facebook dan instagram. Bagi yang follow instagram dan friend kat facebook mereka baca la kot. Hehe. Sebelum korang tertanya-tanya apa didalam bungkusan tu, baik Cik Nor up kat blog sekarang. Dalam gambar kat atas tu hah barangnya. Tshirt sempena …

Read More »

Perang Dingin

Assalamualaikum.. Ingat malam tadi nak tidur awal tapi terpaksa tidur awal sebab esoknya kena masuk pejabat. Ada tender yang nak kena hantar segera. Mula-mula tu memang malas nak pergi tapi bos dah mention nama suruh masuk jugak. Terpaksa masuk jugak la walaupun terpaksa. Huhu. Eh..panjang pula Cik Nor membebel..maaf ya😊 …

Read More »

Bila Pageview Ko Naik Mendadak

Assalamualaikum.. Malam tadi ingat nak updates blog tapi asyik berborak dengan housemate, sedar-sedar dah pukul 11.00 malam. Oleh kerana ada hutang dengan blogger lain, maka selepas gosok baju cepat-cepat blogwalking sebab mata dah mengantuk dan jam sudah menghampiri 12.00 malam. Jarang Cik Nor tidur lewat sebenarnya. Entah kenapa 2 3 …

Read More »

BBQ Time

Assalamualaikum.. Cerita masa raya haji baru nak up sekarang tak apa kan? Tak basi lagi kan? Haha. Korang layan kan aje Cik Nor ni. Tak layan? Cik Nor tak nak kawan ngan korang lah. Cik Nor merajuk ni, baik pujuk sekarang. 😂😂😂 Hari lahir kakak nombor dua jatuh hari raya …

Read More »

Hai La Ubat

Assalamualaikum.. Malam ni cubaan update blog kat dalam bilik bertemankan line internet E. Doakan Cik Nor berjaya yer. Haha. Berjaya atau tidak korang tunggu entry ni publish ke tak malam ni. Biasa Cik Nor updates blog kat laman rumah tapi malam ada tetamu la pulak.huhu Panjang betul permulaanya, lain dia …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau