Home / norminieza

norminieza

Cik Nor Berspek Baru

Assalamualaikum.. Minggu lepas sibuk dengan kenduri kahwin. Buka Cik Nor punya kenduri kahwin yer. Orang lain punya yer.hihi. Mood nak berblogging tu ke laut jer. Ye lah 2 hari berturut-turut asyik makan kenduri. Tu pun hari ke 3 mak ajak tapi Cik Nor tolak sebab kepala dah berdenyut asyik makan …

Read More »

Nahu Rindu

Assalamualaikum.. Minggu lepas minggu akhir bagi drama Nahu Rindu. Kita punya lah tunggu ingatkan happy ending tapi sad ending rupanya. Drama ni tak sepopular drama patahnya sebelah sayap. Tapi boleh layan. Huhu Masa episod ke berapa eh, Cik Nor lupa pulak, ingatkan  Fateh dah nak meninggal tapi rupanya makin sembuh. …

Read More »

Sampel Percuma Anlene

Assalamualaikum.. Ingat dalam hati nak updates blog hari-hari tapi apakan daya banyak halangan yang menghalang. Hehe. Halangan tu korang tak perlu tanyalah. Korang mesti tahu lah bila Cik Nor balik kampung. Hihi. Sekarang musim cuti sekolah, korang tak balik kampung ke? Dah lama sebenarnya Cik Nor dapat sampel susu anlene …

Read More »

Ini Baru Betul Meroket

Assalamualaikum.. Kemain tajuk entry Cik Nor kali ni. Ada roket-roket giteww. Korang hadoo.. tak hadoo kan? haha. Sejak google chrome bermasalah kat tab or phone Cik Nor jadi masalah nak updates blog. Tulisan jadi kecil. Ko dah kenapa chrome? Merajuk dengan siapa sebenarnya? Ke ko kena sumpah?haha Dah-dah.. back to …

Read More »

Hadiah Lagi..Alhamdulillah

Assalamualaikum. Haishh..banyak betul entry tertangguh 2 3 hari ni. Bukan busy kerja tapi tuan blog ada penyakit M. Haha. Tapi macam-macam mana sekali pun Cik Nor kena langsaikan jugak minggu ni. Coming soon penuh dengan entry job review. Bertabahlah korang membaca entry job review di blog Cik Nor. Hihi Udah-udahlah …

Read More »

Kenapa Aku Pilih Tyzara

  Assalamualaikum.. Tension kan bila rambut banyak gugur? Sikat rambut ada jer melekat kat sikat. Bukan sikit tapi banyak..adoii. Orang kata normal la kalau rambut gugur 100 helai sehari. Tapi kalau Cik Nor bukan 100 helai yang gugur tapi lebih pada tu. Iyalah setiap kali sikat rambut mesti ada jer …

Read More »

PHD Dimana-mana

Gambar dari pakcik google Assalamualaikum.. 2 3 hari ni memang susah sangat nak menulis kat blog. Asyik buka then tutup. Buka balik, belek-belek kejap tutup balik. Rasa macam nak menulis, buka new post. Tulis tajuk lepas masuk deraf.haha. Begini kehidupan Cik Nor sebagai seorang blogger. Adakah anda blogger seperti Cik …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau