Home / norminieza

norminieza

Jeruk Madu Pak Ali

Assalamualaikum.. Perasan tak sejak akhir-akhir ni Cik Nor jarang letak watermark kat gambar yang Cik Nor letak kat blog. Haha. Bukan ada muka Cik Nor tak apa tak ada watermark. Yang ada harus ada watermark takut di sabotaj oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.huhu Minggu lepas Cik Nor tak balik kampung …

Read More »

Sabun Pilihan Cik Nor

Assalamualaikum.. Semalam ingat nak updates pasal israk & mikraj tapi semuanya tinggal harapan.  Pergi Pulau Nami punya pasal la ni. Haha. Pulau Nami? Tunggu entry dia yer..hehe Musim panas ni memang seksa sikit kalau berpeluh. Aduh melekit-lekit, rasa tidak selesa sangat. Tambah-tambah kat pejabat penghawa dingin rosak. Guna kipas jer, …

Read More »

Kerana Ianya Bermakna

Assalamualaikum.. Malam ingat nak updates malam tapi memain punya pasal lewat lah jugak updates nya. Well macam korang tak kenal Cik Nor, kalau tak malam tak ada nya entry baru kat blog dia.so, kepada yang baru kenal Cik Nor, bertabahlah kalau datang blog Cik Nor tiada entry baru. Hehe. Yang …

Read More »

Hadiah Menang Giveaway

Assalamualaikum.. Malam ni ingat nak updates blog awal tapi apa kan daya borak itu lebih menarik perhatian. Haha. Ni lah kan orang kata, perempuan kalau borak memang tak ingat dunia. Eh betul ke?😂😂😂 Comel kan sepasang selipar tu? Tu bukan sebarang selipar tu fridge magnet tau. Hehe. Mana Cik Nor …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau