Home / norminieza

norminieza

100comments.com

  Assalamualaikum.. Baca tajuk mesti korang pelik kan? Apa ke benda 100comments.com tu? Ha..Mai sini semua Cik Nor nak terangkan website apa 100comments.com ni. Bila korang dah baca mesti korang..oo..ini rupanya. Mesti korang senyum sampa ke telinga sebab memudahkan kerja korang. 100comments.com ni merupakan satu-satunya website yang review pelbagai produk …

Read More »

Apa Yang Anda Tahu Tentang EOperasi?

Assalamualaikum.. Korang pernah dengar tak EOperasi? EOperasi Modul Pengurusan Guru merupakan salah satu modul pengurusan daripada KPM (Kementerian Pendidikan Malaysia). Tahukah korang apa itu sebenarnya E-Operasi? Nak tahu tak? Jom Cik Nor terangkan apa itu EOperasi. EOperasi adalah sebuah aplikasi digunakan oleh para guru untuk mengemaskini data mereka dalam perkhidmatan perguruan …

Read More »

Sihat Bertenaga Dengan Surya Apple Cider Vineger ( ACV)

                                                    Apple Cider Vinegar (ACV) Assalamualaikum..Sedar tak sedar kita dah hampir ke penghujung ramadan. Masa mula-mula puasa dulu bukan main cergas lagi. Berbuka masak, sahur pun masak tapi bila dah sampai penghujung ramadan ni semua lemau. Rasa tak bermacam bermaya dan selera makan pun berkurang. Tapi itu bukan Cik Nor. …

Read More »

Projek Ramadan

Assalamualaikum.. Alahai..dah masuk 4 hari kot Cik Nor tak updates blog. Kalau Cik Nor cuti dengan blog-blog sekali la cuti. Nak buat macam mana kat kampung line tenet dah macam siput sedut masak lemak. Haha. Kalau siput sedut masak lemak sedap jugak makan. Betul tak korang?😀😀😀 Korang mesti tertanya-tanya malam …

Read More »

Ingatkan Cik Nor Tinggi

Assalamualaikum.. Tadi ingat nak tidur dah tapi tak best pulak tak updates blog sebelum tidur. Mana tahu bangun esok pageview keboom. Berangan boleh la Cik Nor. Dapatnya tak pernah😂😂😂 Sebelum puasa Cik Nor ada menghadiri satu event berkaitan dengan butik. Selepas habis fesyen show tu, Cik Nor bergambar la dengan …

Read More »

Rezeki Tak Salah Alamat

Assalamualaikum.. Sila abaikan gambar yang tak rotate tu. Nak tengok gambar tu sila pusing tab, telefon, laptop dan sebagainya. Hihi. Tu cenderahati masa pergi review buffet ramadan kat Hotel Perdana tempoh hari. Tak nak cerita pasal tu. Tapi nak cerita pasal lain. Masa tengah berbuka, ambik la kurma tengok kurma …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau