Home / nurazizahyahaya

nurazizahyahaya

Senggugut Ketika Haid Punca Ketidaksuburan

Tahukah wahai kaum hawa, kesakitan yang dirasai ketika datangnya haid adalah disebabkan oleh penguncupan dinding rahim yang amat kuat. Proses ini bertujuan bagi mengeluarkan ketulan darah haid yang bercampur dengan sedikit tisu daripada selaput endometrium. Darah ini perlu dikeluarkan melalui saluran pangkal rahim. Kebiasaannya, dinding rahim yang dimiliki oleh seorang gadis remaja masih …

Read More »

Safi Balqis Oxywhite Kulit Wajah Sihat Berseri & Cerah Sempurna

Siapa lah yang tak kenal dengan produk Safi ni.. bertahun tahun produk ni ada dalam pasaran! Daku merupakan salah seorang yang mengamalkan produk kecantikan Safi ini..Memang best! Terkini, SAFI jenama halal no 1 tempatan memperkenalkan formulasi baharu dalam rangkaian penjagaan kulit SAFI Balqis yang diperkaya dengan Formulasi OxyWhite iaitu gabungan Nano …

Read More »

Fridge Magnet Dari London

Fridge Magnet dari London tuu! Alhamdulillah rezeki 🙂 Bestnya baru baru ni blogger anis pergi Kota London.. kebetulan jadi Top Komentator blog beliau.. dapat sourvenier dari LOndon.. sangat sangat bertuah! Thanks banyak banyak anis! besar penghargaan ni.. Jom ke blog beliau! http://aniesandyou.blogspot.my/ Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Read More »

Portable Spin Mop

Pelaburan untuk beli mop baru..yang mudah digunakan lebih lebih lagi untuk orang malas macam daku! kihkihkih  Eh..mop ni bukan calang-calang mop tau. Mop yang akan menjadikan daku jadi rajin mengemop lepas ni.. :p Inilah Easy Mop. Mengemop dengan lebih mudah. Basket putih tu tempat untuk keringkan mop.. tak payah nak …

Read More »

Hilangkan Selulit Dengan Lunavie Concentrated Cellulite Cream

Momies! anda runsing dengan masalah selulit??Selalunya momies yang baru lepas bersalin akan mengalami masalah ini.. Kini,momies tak perlu risau lagi! dengan LUNAVIE CONCENTRATED CELLULITE CREAM ia dapat membantu mommy! Lunavie Concentrated Cellulite Cream didatangkan dalam bentuk tiub, ringan, tidak melekit, tidak berminyak dan mudah serap ke kulit. Bahan-bahan yang didapati di dalam Lunavie …

Read More »

Fetal Kick Counter

Zaman duit sekarang kena apply apa-apa produk yang boleh dapat secara percuma!  Dan Ini yang mama tertunggu tunggu selama ni! excited kaoo dapat fetal kick counter ni! Excited nak guna macam ini anak sulung pula! padahal anak tiga dah kot.. dah terror kira gerakan baby cara manual! haha ala bagi …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau