Home / perniagaan-yuk

perniagaan-yuk

Movie Review: confessions(kokuhaku)

review disturbing  filem jepun,confessions(kokuhaku) hello semua..sihat ke…jumpa kita lagi dalam rancangan review movie..ceh..dah macam pengacara rancangan plak..hahaha..wow..review movie lagi…urm..kenapa yuk semangat review movie sekarang??yuk pun x tau..kadang2 ..bila mood nak review movie tu datang…so bnyak lar entry pasal movie..lagi satu,,,when yuk tngok movie yang sangat bagus pun yuk nak review …

Read More »

Bisnes Aiskrim 50 sen

jual aiskrim 50 sen pun dah boleh kaya wei.. sekarang nie aiskrim malaysia sudah menjadi trend atau viral.. baru-baru nie aiskrim sumi menjadai viral.. sampai habis sumi kat supermarket…haha..bahaya sungguh penangan viral nie.. uols dah cuba ke asikrim sumi??sedap wei…rugi klau x cuba,, yuk dah cuba..so mmang sedap lar.. bagi …

Read More »

movie review: about elly

review filem about elly ok mood untuk review movie datang balik..hihi… so hari nie kita review movie dari iran lagi ye.. kenapa iran..entah lar..yuk dah start jatuh cinta dengan karya asghar farhardi.. and..yup  asghar farhardi nie pengarah untuk movie a seperation dan untuk movie about elly nie.. before this yuk …

Read More »

Apakah endometriosis?

adakah endometriosis berbahaya? endometriosis merupakan penyakit yang kurang popular..masih ramai…orang yang tidak tahu pasal penyakit nie.. hakitanya penyakit nie hanya menyerang wanita..n yet masih masih ramai lagi wanita yang tidak tahu kewujudan penyakit endometriosis.. [wajib baca: kencing berbuih…normal atau tidak?] sebenarnya yuk pun x tau pun penyakit nie wujud until …

Read More »

Design 80: set tilam & bakul bayi

set tilam dan bakul bayi Hello kittyWow cantik nyer.. Nie design baru tau..For those yg suka ngan hello kittyDesign nie anda patut ambik tau..Tngok warna pink nie pun dah tergoda tau..Campur plak ngan warna turquoise n kuning..woe..mmang mmbngkitkan suasana..Cepat preoder..siapa yg cepat.dapat yg ready stockNak oder?? Wasap +6017-9345465 Xpun.. nak [email protected]

Read More »

movie review: A Separation

review filem a separation urm..lama dah kan yuk x review movie nie..huhu.. last review…yuk review movie hunt for wilderpeople kan.. dah baca ke?? sorry lar…x smpat nak review movie..busy ckit.. movie dah tengok banyak…tapi review je blum lagi.. hari nie nak review filem a separation.. nie bukan filem hollywood..bukan jugak …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau