Home / perniagaan-yuk

perniagaan-yuk

Design 80: set tilam & bakul bayi

set tilam dan bakul bayi Hello kittyWow cantik nyer.. Nie design baru tau..For those yg suka ngan hello kittyDesign nie anda patut ambik tau..Tngok warna pink nie pun dah tergoda tau..Campur plak ngan warna turquoise n kuning..woe..mmang mmbngkitkan suasana..Cepat preoder..siapa yg cepat.dapat yg ready stockNak oder?? Wasap +6017-9345465 Xpun.. nak [email protected]

Read More »

movie review: A Separation

review filem a separation urm..lama dah kan yuk x review movie nie..huhu.. last review…yuk review movie hunt for wilderpeople kan.. dah baca ke?? sorry lar…x smpat nak review movie..busy ckit.. movie dah tengok banyak…tapi review je blum lagi.. hari nie nak review filem a separation.. nie bukan filem hollywood..bukan jugak …

Read More »

perlukah berpantang selepas bersalin?

berpantang selepas bersalin..perlu ke??atau ia sekadar amalan tradisional? dalam masyarakat melayu  BERPANTANG lepas bersalin jadi amalan turun temurun. Waktu berpantang yang yuk selalu dengar ialah 6 minggu/42 hari saja.tapi.. Ada juga yang pantang sampai 100 hari…kesian le kat husband uols..mesti pening kepala dok handle anak2…haha.. MENGAPA kita perlu BERPANTANG selepas …

Read More »

Design 78: set tilam & bakul bayi

set tilam dan bakul bayi Design baru!!!..Ape..design baru lg.. Ye…kali nie design Apple uols..Bukan sahaja cantik…tngok pun cam nak mkn je..haha..Design nie..sesuai bg mreka yg sukakan warna pastel n warna lembut..Yelar..x semua org suka warna yg terang2 kan..So..klau anda peminat warna lembut @ warna yg sejuk mata memandang..design nie  lar jawapanya..Sbb warna …

Read More »

Strok di Usia Muda

mendapat strok di usia masih muda dengar tajuk pun dah takut kan..klau uols takut..yuk lagi lar takut.. klau dulu2..org yang kena strok nie biasanya umur dia dah tua kan.. tapi sekarang lain..muda-muda dah kena strok.. kenapa muda2 dah kena strok??faktor utama ialah cara hidup mereka.. dunia sekarang kan nak instant …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau