Home / perniagaan-yuk

perniagaan-yuk

Moview Review: The Salesman

review filem iran,the salesman filem salesman nie merupakan filem hasil karya asghar fahardi.. yuk suka sangat dengan filem asghar farhadi…sbb minat sangat dengan pengarah nie.. nie kali ketiga yuk review filem asghar fahardi.. antara karya asghar yang yuk pernah review ialah: moview review:about elly movie review: a separation dah baca …

Read More »

Kisah Isteri Derhaka

kisah benar isteri derhaka kepada suami kisah nie yuk share sbb nak bagi iktibar kepada orang ramai.. besar dosa tau klau isteri derhaka kepada suami.. seperti cerita yang yuk nak share nie..Allah bagi balasan cash kat dunia lagi.. nak tahu balasan yang Allah bagi kat isteri derhaka nie…tengok pic last.. …

Read More »

Golden-B bydrazlan(madu kelulut)

golden-b menyembuhkan luka seawal 3 hari!!!lebih cepat 2x ganda dari krim biasa!!! GOLDEN-B: Produk penyelidikan terbaru Dato’ Prof. Dr Azlan, madu yang dihasilkan lebah yg dipelihara, adalah campuran madu terpilih hasil dari ladang herba yang dipantau oleh pakar penyelidik.  Sangat sesuai untuk pesakit kencing manis yang mengalami luka.   2 kali …

Read More »

Penyakit Anjing Gila(Rabies)

tanda,gejala dan rawatan penyakit anjing gila atau rabies dulu time kat universiti yuk ada jugak lar belajar tentang penyakit rabies nie dalam subject microbiology..huhuhu penyakit anjing gila nie mmang menakutkan…kenapa??jap lagi yuk cter.. tapi time belajar dulu..ingatkan penyakit nie berlaku kat oversea je.. tapi..sekarang penyakit rabies nie dah ada kat …

Read More »

Kes Penyakit Anjing Gila(Rabies) di Sarawak,Malaysia

fakta  Kes Penyakit Anjing Gila(Rabies) di Sarawak,Malaysia Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ingn memaklumkan berkaitan kejadian tiga (3) kes di kalangan kanak-kanak yang dilaporkan telah dijangkiti virus rabies di negeri Sarawak. Pada 29 Jun 2017, Bahagian Kawalan Penyakit, KKM telah menerima laporan dari Jabatan Kesihatan Negeri (JKN) Sarawak berkaitan tiga (3) …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau