Home / resepisenang

resepisenang

Resepi Bepang Kacang

resepi bepang kacang tanah yang mudah dan senang ok…sape kat cni peminat bepang kacang tanah??angkat tangan.. yeah…kita geng sbb yuk pun minat jugak dengan bepang kacang.. tapi..klau beli kat kedai,,dah lar mahal.. kadang2 tu x rasa tengik dan lemau..geram je kan… so ape kata kita buat sendiri je bepang kacang …

Read More »

resepi bangkit susu

resepi kuih bangkit @ cheese ok hari nie kita belajar buat kuih bangkit plak ye.. yuk bukan nak ajar kuih bangkit santan,,tapi kuih bangkit susu,, klau kuih bangkit santan x sesuait untuk buat kuih raya,,sbb takut kalau simpan lamm dia berbau tengik..so x sedap lar kan,, [wajib cuba: resepi semperit gebu] …

Read More »

resepi semperit gebu

resepi semperit klasik yang gebu ok..sbb dah nak masuk bulan puasa.. so..untuk bulan ramadhan nie..yuk akan share resepi biskut yer.. yelar..yuk tahu mesti uols tengah cari resepi biskut yang senang dan sedap kan.. xpe..yuk faham..hihi.. ok..hari nie yuk nak share resepi semperit gebu.. semperit nie..yuk panggil semperit klasik..sbb semperit nie …

Read More »

Resepi Tart Nenas Gebu

resepi tart nenas sedap dan mudah bulan puasa dah nak dekat kan…so..musim untuk membuat biskut pun datang lar…hahah..time nie…kedai bakery memang meriah…ramai je orang datang membeli.. ok..hari nie yuk nak share resepi tart nenas..resepi tart nenas nie..memang sedap lar..gebu dan ringan je..klau makan memang melt kat dalam mulut tau..resepi tart …

Read More »

Resepi Biskut Jem Strawberry

biskut strawberry jam wah..puasa dah nak dekat..n x lama lagi dah nak raya..huhu.. kejap je masa berlalu..pejam celik…pejam celik dah dekat setahun… bila sebut raya,,yuk mesti terigat kat biskut jem strawberry.. biskut biskut jem strawberry nie mmang lagend dan oldschool lar.. klau dulu,,time raya biskut biskut jem strawberry nie wajib …

Read More »

Resepi Maruku sedap & senang

resepi maruku sedap dan senang sape kat cni peminat maruku..angkat tangan.. oh..rmai gak peminat maruku..sbb tu yuk nak share.. resepi maruku yang sangat senang dan sedap.. lepas nie uols boleh lar buat sendiri kat umah.. resepi maruku nie..xde perasa atau pewarna ok.. nie perisa original..so selamat untuk dimakan… klau letak …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau