Home / sishawa

sishawa

Full Edit Blog Untuk Gee Hazirah

Kali ini tempahan di buat oleh Hazeera atau lebih di kenali sebagai Gee. Gee ni seorang surirumah yang sedang menjana pendapatan sampingan di bidang kecantikan bersama produk Mary Kay jadi Gee berhajat benar untuk aku siapkan sebuah blog yang boleh menunjukkan dirinya sebagai salah seorang beauty consultant. Gee memilih warna …

Read More »

Terima Kasih Atas Kunjungan

Terima kasih atas kunjungan yang tidak putus-putus walaupun hakikatnya aku kurang aktif sikit sehari dua ni untuk berblogging. Bukan tidak rindu pada dunia blog cuma nampaknya semasa masih di awal kehamilan ni aku kena banyak mengalah pada si kecik dalam tummy ni. 😀 Walaubagaimanapun aku akan tetap cuba juga untuk …

Read More »

KELAS TUISYEN BI PERCUMA!

Ya! Percaya atau tidak ada kelas tuisyen bahasa inggeris percuma di tempat aku tinggal ni. Kelas ni di buka untuk murid-murid yang bakal menduduki PT3 tahun hadapan. Di sebabkan anak sulung aku berumur 14tahun maka dia juga layak untuk mengikuti kelas ini. Salah aku sendiri sebabnya tak ambil tahu siapa …

Read More »

Full Edit Blog Untuk Kay Miey

KayMiey merupakan blogger lelaki ke dua yang hubungi aku untuk minta bantuan edit blog. Actually aku ni bukan pandai sangat bab blog lelaki tapi aku cuba sedaya yang aku termampu. Kalau kurang ciri macho nya, sis mohon maaf awal-awal dari hujung rambut sampai hujung kaki ye.  KayMiey mahukan sebuah blog …

Read More »

Full Edit Blog Untuk Mar Mansor

Chak!! Aku ni dah macam biskut chipsmore dah.. kejap ada kejap tak ada… Actually ada je cumanya tengah busy siapkan semua tempahan blog kengkawan yang menimbun gara-gara ‘mabuk’!! Mujurlah kengkawan tersayang ni semuanya jenis memahami dan sanggup berikan masa pada Awa sepenuhnya. Thanks semua, Awa hargai sangat-sangat… emuahhh 😀 Okay, …

Read More »

Full Edit Blog Untuk Jasmi

Aku pun dah tak kira ini adalah tempahan yang ke berapa. Yang pasti ini adalah tempahan pertama yang di buat oleh salah seorang blogger dari luar Malaysia. Beliau yang aku maksudkan adalah Jasmi Al Bakri atau lebih di kenali dengan panggilan Anjas, seorang blogger dari Indonesia. Anjas ni bukan hanya …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau