Home / sishawa

sishawa

Full Edit Blog Untuk IZZATI ZAHID

Izzati Zahid – Seorang blogger yang sedang berkecimpung di dalam perniagaan produk kecantikan jenama Mary Kay. Zati mesej dan mahukan sebuah blog dengan warna biru pastel sebagai pilihan. Beliau mahukan sebuah blog yang simple, kemas tetapi tetap menampilkan ciri-ciri ‘sweet’ sebagai pengenalan yang blog tersebut di miliki oleh seorang gadis. …

Read More »

Jatuh Cinta Dengan LUBNA

Buat julung kalinya aku telah jatuh cinta pandang pertama dengan Lubna. Nak percaya atau tidak terpulang tetapi itulah dia kenyataannya. Ops sebelum tu.. korang tahu tak apa itu ‘Lubna’? Bagi peminat tegar fesyen online aku yakin korang tahu tapi bagi yang hanya shopping online sekali sekala ajer aku rasa mesti …

Read More »

Full Edit Blog Untuk Umi Fuzy

Assalamualaikum..Selamat berpuasa semua.. Hari ni Awa telah berjaya siapkan blog untuk Umi Fuzy. Umi nak kan sebuah blog berwarna hijau dan kuning untuk melambangkan negeri Kedah dan Umi juga mahukan bunga lili sebagai peneman setia di blognya. Actually Umi buat tempahan dah lama dah tapi di sebabkan keadaan kesihatan Awa …

Read More »

Full Edit Blog Untuk Gee Hazirah

Kali ini tempahan di buat oleh Hazeera atau lebih di kenali sebagai Gee. Gee ni seorang surirumah yang sedang menjana pendapatan sampingan di bidang kecantikan bersama produk Mary Kay jadi Gee berhajat benar untuk aku siapkan sebuah blog yang boleh menunjukkan dirinya sebagai salah seorang beauty consultant. Gee memilih warna …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau