Home / sishawa

sishawa

Pantry Rack Buatan Sendiri

Assalamualaikum… Untuk pengetahuan ualls, beberapa hari lepas suami aku, Mr.Qamar ada wat satu lagi projek dengan menggunakan kayu pallet terbuang. Actually, aku sendiri tak tau pada mulanya ‘barang’ apa lah yang nak dibuatnya pula kali ni.  Bila dah siap, oh… pantry rack rupanya. =D Dulu memang aku dah letak sebuah …

Read More »

Ubi Kayu Rebus

Assalamualaikum ualls… Sekarang ni nampaknya dah mula musim hujan. Kat pantai timur ni belum lagi ada apa-apa kes banjir cumanya hujan jer lah asyik turun dari masa ke semasa. Bila hujan, nak ke mana-mana pun dah rasa malas. Masa hujan begini lebih suka memerap dalam rumah layan cerita daripada meredah …

Read More »

Kena Minum Air Gula Ketika Hamil

Assalamualaikum ualls,… Minggu ni alhamdulillah kandungan aku dah pun menjangkau 28 minggu. Ini bermakna makin hari makin dekat tarikh jangkaan untuk aku melahirkan seorang lagi hamba Allah ke atas muka bumi yang sedang kita duduki sekarang ni. Bila makin dekat tarikh jangkaan makin berdebar debar dalam hati ni tau! Apa …

Read More »

Seronok Kumpul Duit Di SUSHIVIDS

Assalamualaikum ualls…. Sebelum ni aku dah pernah cakap KAT SINI yang aku nak kongsi peluang-peluang yang boleh kita gunapakai bersama untuk jana income secara online terutama yang melibatkan bloggers. Jadi hari ni aku nak kongsi hasil tuaian pertama yang aku dapat melalui SUSHIVIDS. BELUM TAHU APA ITU SUSHIVIDS???Bagi rakan-rakan yang belum …

Read More »

Senarai Peserta Contest : SUPPORT ME!! POKUCU

Terima kasih pada semua yang turut serta… sambil-sambil join tu jangan lupa untuk share sekali contest ni pada semua ya kerana semakin ramai yang join bermakna semakin banyak hadiah yang akan di siapkan dan sudah tentulah semakin tinggi juga peluang untuk ualls menang! JOM BLOGWALKING…… 1. http://seindahcerita.blogspot.com/2017/09/support-me-contest.html 2. http://www.mrspip.com/2017/09/support-me-contest.html 3. https://belogsjm.blogspot.my/2017/09/support-me-contest-15oktober2017.html 4. 

Read More »

Happy Giveaway By Mrs Pip

Fuhhh… mujur lagi tau… hari ni adalah hari terakhir untuk join GA Mrs Pip ni dan nasib baiklah aku sempat untuk menulis entry ni. Kalau tidak mesti takde peluang langsung untuk ikut serta. Alang-alang tengah bercerita tentang MrsPip ni… suka untuk aku katakan yang MrsPip ni adalah salah seorang blogger …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau