Home / sishawa

sishawa

Blog Sis Hawa Mula Di Hargai

Jika sebelum ini nama aku muncul di artikel Blog Seorang Syed menjadi sumber inspirasi, kelmarin nama blog aku muncul dalam artikel Amerzing dan May Jiee. Bila lihat blog aku di review, terus terang cakap aku amat-amat terharu. Tak tau macamana nak komen sebenarnya sebab aku mula berblog pada Januari yang lalu …

Read More »

Full Edit Blog Untuk Holla My

Sedar tak sedar ini adalah pelanggan yang ke -9. Alhamdulillah rasa bersyukur sangat pada tuhan sebabnya walau baru sebulan start beri servis edit blog tapi ada saja yang mesej bertanyakan tentang harga dan servis. Paling terharu ada juga pelanggan yang datang setelah di rekomenkan oleh pelanggan-pelanggan lama yang telah terlebih …

Read More »

Asal Kaca Kini Plastik

Artikel ini di tulis untuk menceritakan tentang aku dan suami yang ‘berperang’ tentang sebuah set meja rotan. Aku nak sangat-sangat tapi suami aku tak setuju. Lebih kurang beginilah set mejanya. Harga pun cuma RM299 tapi suami aku tetap tak setuju di sebabkan permukaan mejanya tu di perbuat daripada kaca. Frust …

Read More »

Dua Blog Jalan Seiring

Mula-mula dulu ingatkan nak buat satu blog je tapi kerana tak nak nampak terlalu serabut so aku decide untuk buat dua blog. Blog pertama http://sishawa.blogspot.my/ lebih pada kisah personal, giveaway dan isu semasa manakala blog ke dua khas untuk cantikkan blog. Blog #2 >>http://rosbirumuda.blogspot.my/ Blog ke dua aku fokuskan pada bidang …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau