Home / tintahayati

tintahayati

PROLOG: KALUNG

Cecair merah pekat membasahi skrit labuh yang dipakainya.  Tanpa berlengah mahluk hodoh itu menerkam Ratu.  Ratu tidak mampu berbuat apa-apa.  Suaranya bagai dikunci. Perlahan-lahan dia merasakan taring tajam dibenamkan di leher jinjang miliknya. Ratu terkulai layu.  Sebelum dia menutup rapat matanya dia sempat melihat kuku tajam wanita berkebaya putih berlegar-legar …

Read More »

NOVEL: SUNDAL (PROLOG)

Suaranya bagai dikunci. Perlahan-lahan dia merasakan taring tajam dibenamkan di leher jinjang miliknya. Ratu terkulai layu.  Sebelum dia menutup rapat matanya dia sempat melihat kuku tajam berlegar-legar di perutnya. Lalu kuku tajam wanita berkebaya putih dibenamkan ke dalam perut Ratu. Jeritan Ratu sayu tenggelam dalam bunyi salakan anjing. Nafasnya tercungap-cungap. …

Read More »

Misi di Tanjung Malim

Dah 2 Bulan aku tak post  entry di blog aku ni. Mujur aku masih ingat password email. Kalau tak pecah otak aku paksa sel-sel otak berhubung. Sel otak aku ni boleh tahan tahap slownya. kadang-kadang aku rasa otak aku ni memori dah tak cukup nuffnang_bid = “7821ab5225c6b260d56eb9082f87750c”; document.write( “ ” …

Read More »

AZAM 2017

AZAM 2017 agak ketinggalan,,aku dah taip sebelum tahun baru lagi sekarang baru ada masa nak letak kat sini tapi takpa tak terlewat lagi baru hari ke-5 tahun baru kan hihi.. Wahh kalau on fb kemain lagi pakat dok post azam tahun baru. Kebanyakkan azam dorang nak kahwin tapi tak kisahlah …

Read More »

RINDU BERBLOG

Wahh dah berhabuk blog aku, nasib tak jadi sarang labah-labah. Ok sekarang aku nak aktif berblog balik sebab selama ni ada kekangan masa sikit..selain tu sebab template blog aku buruk! haha kalau aku pun tak bersemangat apatah lagi nak menaip..sekarang aku dah tukar template lawa-lawa.Semangat menaip dah berkobar-kobar balik. Hangpa …

Read More »

KISAH BERNIAGA TANPA MODAL

Aku bukanlah seorang kaki media sosial. Aku memang rajin online fb tapi tengok-tengok gitu jelah. Nak membebel post macam-macam memang tak lah. Kalau aku sedih..geram..meluat kat orang pun aku pendam je. Ada masalah luah kat famili or kat kawan-kawan rapat. Nak berhuha huha pasal masalah aku kat dunia sosial memag …

Read More »

SIBUK DENGAN DUNIA BARU

Wah!! dah bersarang dah blog aku. Dua minggu lebih tak tulis blog. Maafkan aku cik blog (suka hati je aku jatinakan blog aku hihi). Dalam sebulan ini aku agak sibuk dengan minat aku. Aku dah jatuh cinta dengan dunia perniagaan. Zaman sekolah dulu dan zaman adalah juga aku belajar perniagaan,usahawan …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau