Home / tintahayati

tintahayati

Pearl White Serum

. Harini aku nak kisahkan tentang Pearl White Serum by nizaahassan. Pearl White Serum ni sangat lah wangi bau ala-ala pati rose. Lagipun salah satu bahan Pearl White Serum ni terdiri daripada white rose. So, memang wangilah. Aku sangatlah suka calit-calit Pearl White Serum kat muka aku sebab utamanya wangi …

Read More »

BELAJAR MEMASAK

Ok, jujur aku dulu memang tak suka memasak haha suka makan je. Masa kecik dulu aku nak tolong mak aku tapi mak aku suruh pergi main jauh-jauh sebab takut kena minyak panas hihi. Jadi, masa aku lebih banyak habiskan masa belajar dan bermain, itu kisah masa aku sekolah rendah. Masa …

Read More »

BISIKAN DENDAM BAB 13

SUMBER FOTO: GOOGLE IMAGE Seri terjaga dari lena malam yang panjang. Dalam samar cahaya lampu meja Seri kelihatan sedang berkomunikasi dengan seseorang. Seri mengangguk-angguk kepalanya beberapa kali. Kemudian, Seri bangun bersiap-siap. Jam dinding menunjukkan pukul 3.00 pagi. Usai bersiap-siap Seri melangkah menuju ke ruang tamu. Seri melabuhkan punggungnya di sofa …

Read More »

BISIKAN DENDAM BAB 14

SUMBER FOTO: GOOGLE IMAGE “Pakcik mahu pergi kemana?” Elina sudah berada di hadapan Omar. Pandangan mereka bersatu. Omar tidak dapat menggerakkan tubuhnya. Tubuhnya kaku bagaikan di gam rapat ke lantai. Omar memejam matanya mengharapkan segala yang dialami hanyalah mimpi. Omar membuka matanya. Elina masih setia berdiri di hadapannya. Darah merah …

Read More »

BISIKAN DENDAM BAB 15

SUMBER FOTO: GOOGLE IMAGE  “Tok harap Yusuff tidak keberatan membantu Tok.”   ” Iya Tok. Lagipun dulu arwah atuk berpesan supaya menjaga kampung ini.”   “Baguslah kalau kau berfikiran begitu Yusuff. Ada tugas mencabar menanti kita. Tok harap kerja-kerja kamu tidak terabai. Kerjaya kamu juga satu amanah.” Tok Mail menasihati …

Read More »
Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau