Home / hanyadihatiku / Nasi Ayam Simple & Sedap

Nasi Ayam Simple & Sedap

Nasi Ayam Simple & Sedap


Assalamualaikum.. Hai Readers!
Ni cerita semalam. Teringin sangat sebenarnya nak buat nasi ayam sendiri. Selalu nak makan nasi ayam je mesti tunggu balik ipoh mak masak. Sebabnya takut nak buat sendiri. Kut tak menjadi ke apa. Ehehe.. Belum try dah takut kan. 


Okay la, nak jadi cerita hari selasa pergi TF beli barang dapur. Pastu yakinkan diri boleh je buat. Tak susah pun. So pagi semalam call mak tanya macam mana nak buat nasinya. Hat ayam gorengnya, sup semua tahu…Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau
Close