Home / herneenazir / MUAZ Wholesale Emporium Kini di Johor Bahru
loading...

MUAZ Wholesale Emporium Kini di Johor Bahru

Lepas makan di sinilah tempat yang kami tuju. Bukan nak beli apa pun saja nak survey hehe baca review kekawan teruja pula nak ke sini. Dari Ahad bawa ke Rabu sampailah ke Jumaat baru lah impian jadi kenyataan. Sampai mana lagi kalau bukan ke MUAZ Wholesale Emporium yang kini dibuka di Bandar Baru UDA. Jadi orang-orang JB tak payah susah-susah ke KL kalau nak dapatkan pakaian keluaran Muaz ni.

P_20170512_140345_vHDR_Auto

P_20170512_140309_vHDR_Auto

Belum apa-apa mata dah melilau tengok harga yang super duper murah. Belum masuk ke dalam lagi. 

P_20170512_140318_vHDR_Auto

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau