Home / inilahrealitibukanfantasi / 31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER | DAY 6 – GAMBAR BERMAKE UP @ TANPA MAKE UP

31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER | DAY 6 – GAMBAR BERMAKE UP @ TANPA MAKE UP

Assalamualaikum.

Untuk entry sebelum ni, sila ke sini yer —>>31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER

Cabaran hari ke enam pula ialah gambar bermake up atau tanpa make up. 

Sebenarnya Cik Rose memang jarang bermake up. Setakat letak bedak biasa dan blusher jer. Pastu letak lipstick. hihi. Tak pandai sangat nak make up tau. 

Dek kerana ada cabaran ni. Gambar bermake up atau tanpa make up, jadi Cik Rose pilih letak gambar bermake up lah. Tu pun make up masa kahwin jer. Kalau gambar tak make up,…

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau
Close