Home / leaazleeya / Menang Dua Giveaway Hadiah Berbentuk Wang Tunai

Menang Dua Giveaway Hadiah Berbentuk Wang Tunai

Menang Dua Giveaway Hadiah Berbentuk Wang Tunai  |  Kadang-kadang bila kita join giveaway ni, kita tak ingat nak semak balik sama ada nama pemenang dah diumumkan atau belum.. Kadang tu sampaikan dah lama nama pemenang diumumkan baru kita perasan.. Macam tulah aku sejak akhir-akhir ni.. Banyak jugak join giveaway tapi tak alert dengan tarikh tamatnya.. Bukan tak nak alert tapi tak sempat nak semak satu persatu.. Sibuk dengan draft entry client.. Takut tak sempat sebab due date nak bersalin…

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau