Home / leaazleeya / Review Novel Fixi | Gantung By Nadia Khan

Review Novel Fixi | Gantung By Nadia Khan

Review Novel Fixi | Gantung By Nadia Khan  |  Aduiii terlalu banyak bende yang nak kene settle sebelum aku bersalin sampai tak de masa nak siapkan entry review novel Fixi Gantung by Nadia Khan ni… Dah lama kot terperam dalam entry ni.. hehe… Eceli aku start baca novel ni pada 24 Julai yang lalu dan settle menghadamnye dengan jaya pada 29 Julai… Lamanye aku amek masa nak habiskan  novel ni.. Padahal bukannye tebal pun novel ni berbanding Kelabu.. hehe..

Gantung… Firstime baca tajuknye,…

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau
Close