Home / missobsesi / Cara Nak Detect Nombor Telefon Penganggu

Cara Nak Detect Nombor Telefon Penganggu

Cara Nak Detect Nombor Telefon Penganggu

Phone mama selalu ada dengan anak buah aku sebab dia nak tengok lagu-lagu doa Tilmiz sebelum tidur. Pada suatu malam, phone tu berdering, oleh sebab aku tidur dengan anak buah aku, so aku dengarlah handphone mama tu duk berbunyi.
Oh number tak dikenali. Maybe benda penting kot kalau orang call tengah malam ni antara dua je, nak sampaikan berita penting, ataupun just a prank call. So aku assume tu berita penting sebab phone mama, tak mungkin bebudak nak prank orang tua kan.

“Tolong..”
“Ye tolong…

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau