Home / mulan-sahbanu / Siri Filem Death Note Dari Dulu Hingga Terkini (Japanese Movie)

Siri Filem Death Note Dari Dulu Hingga Terkini (Japanese Movie)

Death Note, 2006, Death Note 1, Japanese Movie, Filem Jepun, Misteri, Seram, L, Ryuzaki, Lawliet, Light Yagami, Kira, Watari, Misa Amane, Senarai Pelakon Filem Death Note, Pelakon,  Tatsuya Fujiwara, Kenichi Matsuyama, Erika Toda, Asaka Seto, Yuu Kashii, Ending, Sinopsis, Review By Miss Banu, Blog Miss Banu Story,
Siri Filem Death Note Yang Dulu Hingga Terkini (Death Note 1 – Light /Kira VS L)

Assalammualaikum..
Baru – baru ini aku ada menonton filem Jepun yang popular berjudul Death Note, lagipun Death Note ini akan diadaptasikan menjadi english Film kan, so better aku tengok yang original version dulu hehe. Ikutkan filem Death Note 1 ini dah lama release iaitu pada tahun 2006, baru sekarang aku menontonnya hehehe. Wow tak sangka best juga, aku ini jarang menonton Japanese Movie ni, sebelum ini…

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau
Close