Home / myraazraff / Custom Cover Notebook
loading...

Custom Cover Notebook

Hi guys !
Every girls need a notebook ! But ada certain tak suka dengan cover notebook sendiri. Contohnya macam aku ni lah. Kalau cover tak cantik, aku pon takde mood nak guna hahaha. Notebook aku suka beli kat Daiso. Comel-comel ! Yang bawah ni jenis yang selalu aku beli. Sebab size and ketebalan dia just ok. Aku suka


Selalu standard size cover notebook ni size A4 je. So aku open kat PS, and pepandaila adjust sendiri. Add any gambar yang aku suka untuk cover notebook tu

Dah siap, print !

Bukak…

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau