Home / myraazraff / Moi Raya (2016) : Makanan Yang Wajib Ada !
loading...

Moi Raya (2016) : Makanan Yang Wajib Ada !


Hai guys !!


Amacam raya korang tahun ni ? Best ke tidok ? Haaa
Raya tahun ni rasa puas sangat dan best bagi aku. Even tak keluar beraya sangat. Memandangkan aku susah nak dapat cuti, and cuti raya dapat lak 5 6 hari, rasa best dapat tolong2 mak aku kat dapur. Haha

Oleh sebab nenek aku officially menetap kat rumah kitorang, so makcik aku pon turun sekali tolong2 masak untuk raya. Mak aku dengan sesatunya macik aku (adik mak aku) adalah chef paling mantop sekali ! Aku suka sangat masakan dorang….

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau