Home / myraazraff / MOVIE REVIEW : ALLEGIANT PART 1 (2016)

MOVIE REVIEW : ALLEGIANT PART 1 (2016)

Hi guys ! 

Seperti yang dijanjikan. Meh sini nak review !
Summary :

Okay now that semua faction dah terlerai, but gate untuk ke luar tu kena tutup pulak dah. Semua tak dibenarkan masuk, but Tris tetap cari cara untuk keluar dari situ and nak find out apa yang ada kat luar pagar tu. So lepas dah berjaya lepasi pagar tu, diorang harap segalanya akan berubah, tapi expectation dia tak betul. Yeap it’s true Chicago tu hanya eksperimen, but Chicago tu still their home right ! And Tris dalam misi…

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau
Close