Home / myraazraff / MOVIE REVIEW : MUNAFIK (2016)

MOVIE REVIEW : MUNAFIK (2016)

Salam Jumaat gais
Dah lama aku tak tengok movie ni (Dah lama la sangat)
Banyak yang macam tak menarik perhatian, so malas amek port hahaha.
I guess maybe aku lambat sikit tengok Munafik ni. Ramai jugak review best la apa la and memacam lagi. Amani sebok dah pujuk2 aku nak temankan dia tengok. Aku macam ah takmola, tak minat, aduh malas la. Aku kalau tengok movie takkan pilih movie melayu or kartun. 
So ladyboss lak tetiba baik hati cemana tah. Lanje tiket tengok cite ni. Dia dah pernah tengok so…

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau
Close