Home / nurulchumel / Alhamdulillah. Officially Married! – Part 3

Alhamdulillah. Officially Married! – Part 3

Salam.
Alahai. Pengantin basi nih. Dah nak 4 bulan kawengg baru nak hapdet. Sedihhh betul lah. Macam ni lah kan kalau hidup asyik nak kerja kerja kerja. Sampai masa nak spent untuk diri sendiri berblog macam dulu memang sangat limited. Then bulan lepas, nenek kepada suami saya telah kembali ke Rahmatullah. So, memang sangat busy dan family kami sangat berdukacita. T___T
Oke oke. I janji ni part yang last with regards of my wedding story. Dah janji kena tunaikan. Majlis bertandang on my hubby’s…Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau