Home / nurulchumel / Raya 2016 | Open house rumah Edwina
loading...

Raya 2016 | Open house rumah Edwina

Salam.
Belum habis lagi ye cerita raya. Al maklumlah, raya kan sebulan. Kuikuikui. Cerita ni masa raya ke empat. Tapi I drag kan sampai hari ni baru nak buka cerita. HAHA! 
Actually, Edwina dah invite I sebelum raya lagi. Awal awal dah invite. Dah lama tak jumpa kata kan. Banyak benda nak gossip kan. Haha!

The invitation. Banyak hahahaha je. *actually disebalik haha tu I dah delete sebab sensored! kihkih!*
Actually planning pegi open house rumah Edwina ni memang dah cakap dengan husband pun….

Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau