Home / nurulchumel / Throwback | Kisah perkenalan aku dan dia – Merisik

Throwback | Kisah perkenalan aku dan dia – Merisik

Salam.
Boleh tak tiba tiba rasa macam nak buat entry throwback? Haha! Actually tadi kemas kemas sikit blog ni. Buang and tambah apa yang patut. Tiba tiba rasa macam sikit nya entry cerita pasal relationship I dengan husband. Boleh tak tetiba baru sedar. HAHA! 
Memang since I dah putus cinta, putus tunang dengan yang lepas lepas kan, I rasa macam dah give up. Nak story pasal cintan cintun ni dah takde mood. Lagipun I dengan husband pun mana ada bercinta sangat sebelum kahwin dulu. Perkenalan…Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau
Close