Home / sishawa / Hazama Ubah Arah Menjadi Gelandangan

Hazama Ubah Arah Menjadi Gelandangan

Assalamualaikum ualls…

Terkejut aku tau! Terkejut yang amat sangat apabila mendapat tahu yang Hazama penyanyi terkenal tu membuat keputusan untuk menjadi gelandangan. Dah kenapa pula si Hazama ni??? Aku ni nak kata minat giler-giler dengan dia tu tidaklah tapi aku suka juga dengar lagu dia sesekali time boring.

Lagi pula aku memang pernah tulis artikel berkenaan beliau di dada blog ni suatu masa dulu. Masa tu aku tulis tentang kisah Hazama berbaju celoreng > BACA SINI < tup tup hari ni aku…Klik Sini Untuk Baca Artikel Penuh

Report Artikel Lucah Dan Iklan PopUp Melampau